Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Checkpoint ARAS 

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Checkpoint ARAS Network și susține testarea gratuită. 

Prin completarea formularului ANAF 230 poți redirecționa către ARAS o mică parte din impozitul pe care statul ți l-a luat deja în anul anterior. Astfel ne poți susține fără să scoți bani din cont. 

De exemplu, fiecare formular completat de o persoană cu un salariu mediu brut ne aduce aproximativ 200 lei într-un an.

Poate că pentru tine această sumă înseamnă puțin, dar, noi, cu banii de pe un singur formular reușim să testăm alte 4 persoane, iar asta nu este deloc puțin.

Micul tău gest ne ajută să continuăm testarea gratuită în toată țara și să oferim servicii calitative și friendly de reducere a riscurilor asociate HIV. Prin contribuția ta chiar se vor testa mai multe persoane.

Ce am făcut până acum?

Checkpoint ARAS Network numără, în prezent, 4 centre de testare comunitară (București, Cluj, Iași și Timișoara) și o clinică PrEP (București).

Din 2017, atunci când am deschis primul centru de testare și până în prezent am asigurat testare gratuită și anonimă pentru HIV, Sifilis, Hepatita B și C pentru comunitățile din aceste orașe. 

Pe lângă asta, cei care au apelat serviciile noastre au beneficiat și de consiliere privind un comportament sexual sănătos, informații privind HIV și celelalte infecții cu transmitere sexuală sau materiale de protecție (prezervative, lubrifiant, kit-uri de chemsex). Bineînțeles, gratuit.

ARAS organizează anual, la finalul lunii noiembrie, Săptămâna Internațională a Testării, eveniment în care oricine, de oriunde din țară, își poate comanda gratuit acasă un test HIV. În acest fel poți experimenta cât de ușor și sigur este să te testezi în confortul casei tale.

Completează formularul 230 aici și trimite-l către noi prin email (donatii@arasnet.ro) sau prin Whatsapp (0751 010 539).

Cu puțin testăm mai mult.

DOAR ÎMPREUNĂ!

Leave a Comment