Checkpoint ARAS se redeschide!

Reluarea activității de testare, în contextul situației cauzate de răspândirea COVID-19, impune măsuri suplimentare de protecție. Aceste măsuri au ca scop protecția clienților, dar și a personalului centrului. Ele au statut OBLIGATORIU și nu se acceptă nicio excepție.

Dacă în urmă cu câteva luni, era recomandat să ai programare pentru a te testa, acum, programarea este OBLIGATORIE. Clienții care vin la centru neprogramați nu vor beneficia de testare în ziua respectivă. Cel mult își poate face o programare pentru zilele următoare.

  • Programarea se face doar pentru o singură persoană.
  • Purtarea măștii de protecție este și ea OBLIGATORIE. Dacă cineva nu poartă mască atunci când vine la programare, îi vom oferi noi una pe care o va purta pe toată perioada în care se va afla în incinta centrului.
  • Dezinfectarea mâinilor la venirea în centru și la plecare este, de asemenea, OBLIGATORIE.
  • Personalul centrului va lua temperatura clienților la venire. Daca temperatura este peste 37,3° C, se va aștepta 5-7 minute și se va măsura încă o dată. Dacă valoarea temperaturi, la a doua măsurare, rămâne peste 37,3° C duce la neefectuarea testării în ziua respectivă.
  • Dacă înainte era permisă însoțirea clienților (de prieteni, amici, iubiți, părinți, etc.) și aceștia puteau rămâne în sala de așteptare, în momentul de față, doar persoana care se testează va avea acces în clădire.
  • Am micșorat numărul de testări/programări care se pot face într-o zi pentru a avea timp să dezinfectăm cabinetul după fiecare client (o persona pe oră/cabinet). În schimb, am extins activitatea de testare la două zile pe săptămână (doar la centrul din Bd. Eroii Sanitari, nr. 49) și am mai adăugat o oră programului obișnuit.

Activitatea de testare din Q Club rămâne suspendată.

Aici poți vedea mai multe despre măsurile suplimentare luate pentru testarea în cadrul Checkpoint ARAS în această perioadă. Fiecare persoană le va primi prin SMS în ziua programării cu cel puțin 3 ore înainte.

În aceste condiții te poți testa gratuit, rapid, anonim și confidențial, în fiecare MARȚI și JOI, de la orele 17.00 la orele 21.00.

Te așteptăm!

Leave a Comment